Biography

Author Picture

Simina Cernat

Simina Cernat e una dintre acele fiinţe aflate în mijlocul unui drum în care nici nu se mai întreabă cine este, ci mai mult cine devine şi cum se transformă în fiecare clipă. A renunţat la siguranţa unei vieţi confortabile pentru a se aventura într-o călătorie de explorare, care continuă să îi arate lucruri despre sine şi despre lume. Simina este una dintre acele fiinţe pe care vrei să le cunoşti...
După o călătorie de patru ani cu rucsacul în spate, prin Asia, Samsara, care a început ca o carte cu poveşti de călătorie, a devenit un itinerariu mental şi spiritual. Lumea se transformă intens în laboratorul emoţiilor şi apoi erupe ilogic, aşa cum e de fapt sufletul omenesc. Samsara nu descrie locurile în care a fost Simina Cernat, ci experienţa ei schimbată întotdeauna de o înţelegere firească a lucrurilor.
în postura de nomadă, Simina îşi disecă trăirile, îşi recunoaşte limitările culturale şi acceptă tot ce viaţa îi aduce în cale, dar, ce e mai important, sapă în interior după o esenţă mai onestă.
Totuşi, este posibil ca aventurile extreme, frământările lumii să prefacă haosul în pace?